Enteriőr” bejegyzéshez 4 hozzászólás

  1. Szia Pubi ! Csodásak a képeid. Nagyon tetszenek, most kértem meg éppen az uncsim, hogy fessen nekem egy tájkepet. Ugyan is a képzőművésziti közép iskolába jár, most fog érettségit tenni. Sokat olvastam én is festők életéről, néztem a képeiket, itt is fedeztem fel olyan képeket.

    1. Szia! Kicsit későn válaszolok, mert kevés az időm. Állandóan keverek valamiben. Jó érzés, hogy örömödet leled a képekben, én is gyógyszernek használnám, ha valami bajom lenne, de nincs. Remélem, még festek néhány képet! Puszi

  2. A festészet lényege , hogy elmond a világnak azt, hogy mit gondolsz róla. Ráadásul úgy, hogy az egyéni legyen. Ha másolsz, akkor mások gondolatait közvetíted, ugyanakkor erre a gyakorlatra szükség van , pont azért, hogy meglegyenek az eszközeid ahhoz, hogy el tudd mondani azt, ami számodra fontos , érdekes, izgalmas .
    Kívánok ehhez olyas fajta vizuális kreatívitást , amelyik elindít a saját utadra.
    Láttál már elég festőt, élvezted , hogy egyre jobban tudsz alkotni, most itt az idő, hogy megismerjük a gondolataidat vagy éppen indulataidat,
    Ha úgy döntesz, hogy ehhez már késő , akkor maradj a másilásnál, mert azzal is sokaknak és magadnak is örömet tudsz okozni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .