A szép Derzbach-lányok

 

Eredet: Scheiber Hugó

A szép Derzbach-lányok közül itt a két kisebbik, Mari és Évi (vagy, hogy össze ne vesszenek: Évi és Mari) szerepelnek. Az erre hajlamos két menyecske betért egy könnyű, délutáni italra egy finom lokálba és ki ült ott? Persze, hogy ez a mázlista Scheiber Hugó, aki már ott maradt iszogatni az ebédtől, mi dolga is lett volna??? Piktorunkat megragadta a látvány, ( két derűs, csinos, éppen tétlenkedő, az időt  koktéllal múlató hölgyek látványa) és haza is vitte a csajszikat. A fejében. És szerintem, mivel több ezer képet festett igen gyorsan, estére már az övéi voltok a lányok a lepe… a vásznon. Nekem ez a soha le nem forgatott klip jutott eszembe, mikor festettem ezt a képet, hogy aztán, méltóképpen Derzbach Évinek ajándékozzam, a szülinapjára.Legnagyobb örömömre, a lányok még élőképet is készítettek az általam és Hugó kollégám által kreált jelenetről, talán ez lett a legjobb. Itt kérem meg van becsülve a művészet!

A szép Derzbach-lányok” bejegyzéshez 12 hozzászólás

  1. Pubesz! minden stimmel a kép le írásával kapcsolatban,de mikor ittak koktélt utoljára?!a képen is a bort szorongatják.Amúgy fantasztikus a kép,gratulálok!

    1. Tulajdon képen mindegy is, mi van a pohárban, csak a hangulat a fontos, meg a régi időkben, amikor ezt Scheibert Hugó bácsi festette, divat volt koktélozni úri lányoknak délután! Puszi neked és köszönöm.

  2. Szia Pubi!

    Nagyon szépen köszönöm, köszönjük,a tárlatot,öröm volt nézni őket, szépek a képeid.
    Külön öröm számomra, amit Tőled kaptam,és ilyen kedvesen,irtál róla, rólunk,Derzbach lányokról.

    Kivánom, hogy még nagyon sok képet fessél,a magad, és a mi örömünkre.

    Sok puszi Évi, és irhatok a Mari nevében is,de még szerintem nem látta.

  3. Pubikám,az nem kétséges,hogy szeretsz minket, a képeid fantasztikusak,de mi vagyunk a remek mű.Még sok ilyen csodálatos képet kívánok,hogy fess!puszi

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .