Jazz Singer 3

Ezt a ragyogó Gil Mayers képet harmadszor festettem meg és lehet, hogy nem utoljára. Nagyon mutatós, kedvelhető kompozíció. Meg is tetszett egy ügyfelem barátjának-akinek a kuncsaft eldicsekedett zseniális szerelőjével-és rövid úton megrendelte ezt a képet üzleti alapon. Mert tudjuk: a pénz beszél, a festő hiába ugat.

Jazz Singer 3” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Ma végignéztük a teljes Galériát és valóban…nem csak tetszett hanem meglepően nagy élményt nyújtott…! Sejthettem volna de nem tudtam..hogy ilyen művész rejtőzik a szorgos villáskulcsot markoló olajos kezek mögött…
    Imre Maga többet tud mint az itt bemutatott művészek nagy része…! Mert szintén jól festegetnek ugyan de ők egy autóban maximum a volánt meg a kipufogót ismerik meg…Maga meg komplett autókat rak össze.. :-)) Erről a Jazz singer-ről… a kezdeti finnyáskodás után a tulaj most már kifejezetten örül a képnek.. megszokta.. megszerette…Mi pedig szívből gratulálunk… :-)))

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .