Kalapkák

Kalapos hölgyeknek -úgy látszik- nem tudok ellenállni! Ilyen aberációk kezelésére született Mo Welch, akit nem régen emlegettem, egy másik kalapos hölggyel kapcsolatban. Ez a két ráérős, kicsit elkényeztetett finom dáma, unottan bámul a világba, nincs fontosabb dolguk, mint a legszebbnek lenni! Hát ők mindent elkövettek!

Kalapkák” bejegyzéshez 5 hozzászólás

  1. szia Pubi!
    Már egy pár napja felfigyeltem a “Kalapkákra”. Ma annyi borzalmas hír hallatán, elhatároztam, hogy ma valami üdítő dologgal foglalkozom, és igy végig néztem a galériádat. Fantasztikus volt, csodálatos. Mindig is szerettem a képeket, múzeumokban is, a te tárlatod is felért egy komoly múzeum látogatással. Az én kedvenceim az impresszionisták, ezért nekem a kikötői képeid tetszenek a legjobban. (a hátsó – titkos kertben készültek mellett.) Persze, a kalapos hölgyek – minden változatban- is szemet gyönyörködtetőek.
    Köszönöm neked, hogy legalább egy órára el tudtam felejteni a valóságot.
    Ne hagyd abba a festést, csináld tovább, és fessél minél több saját kompozíciót, biztos vagyok benne, hogy komoly értéket fognak képviselni.
    (Tudod még mi az előnye a festményeknek? – Nem igényelnek garanciális javítást.) Köszönöm még egyszer!

  2. Csak ámulok és bámulok !
    Rendkívül jók a képeid. Szívből gratulálok !
    Oszi nagyot villantott Feléd ezzel a honlap ajándékkal.
    Szinte olyanok a” Kalapkák” és hosszú nyakú tartóhölgyeik, mint az eredetiek.

    Nagy-nagy gratula újfent

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .